IAM Roadmap 

Hoe jij je zelfliefde en de controle terugpakt, zonder uren te verspillen aan affirmaties voor de spiegel of over-the-top daily routines.

Een leven voorbij je perfectionisme en people pleasing.

IAM Roadmap stopt over: 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Laatste kans op de IAM Roadmap

Een duidelijk, stap-voor-stap plan. Duidelijkheid in de chaos van zelfontwikkeling, groei en zelfliefde. Van people pleasing, imposter syndrome en “just OK” naar een frigging inspiratiebron in 12 maanden. Een échte en voelbare shift, resultaten.

Dit is alles wat je krijgt voor slechts €199

Mooi mens,

Yes, dit is de allerlaatste kans op een jaar lang toegang  tot de complete roadmap, alle videos en oefeningen voor slechts 199 euro. Met onze Master Membership content kun je dieper ingaan op veel concepten die gaan over patronen doorbreken, manifesteren, energie, bewustzijn en pijn uit het verleden.


Dit is een bewezen en unieke roadmap - ontwikkeld en getest door personen zoals jij -  die struggelden met perfectionisme, people pleasing en imposter syndrome, maar die de deur écht openzetten voor succes en plezier.


Met veel plezier hebben we dit ontikkeld, maar het is time to move on, dus dit is de allerlaatste keer dat we de IAM Roadmap aanbieden.


IAM Roadmap

Voor mensen die zichzelf een flinke boost willen geven. Die hun zelfbeeld recht gaan zetten en lekker buiten de lijntjes gaan kleuren, zonder schuldgevoel, zelfsabotage of schaamte

null

IAM Master Membership

  t.w.v. 1.199.00 EUR.   

jij krijgt een jaar lang toegang tot IAM Roadmap om je het hele jaar door bij te staan, te inspireren en motiveren om je inner rockstar te zijn

 Community van gelijkgestemden

die hetzelfde ervaren als jij. We helpen elkaar door te connecten, met accountability en jij kan anderen helpen en inspireren door jouw journey, verhaal en successen te delen

Personal Change Lab App

op je telefoon waarmee je alle content, oefeningen, community altijd bij de hand hebt. Het is self guided dus jij bepaalt zelf je tempo en hebt het altijd bij de hand in je broekzak of tassie!

 BONUS: Online Programma Innerlijk Kompas

  t.w.v. 169.00 EUR.   

een jaar lang toegang tot dit programma om jouw doelen te bepalen o.b.v. jouw unieke kern, persoonlijke waarden en talenten

Hiermee:


 • Vind je het gevoel van verbinding terug (“ik ben niet alleen”)
  • Ga je durven vertellen hoe je je voelt zonder bang te zijn voor conflict of afwijzing

  • Ga je jezelf veilig en stabiel voelen van binnen, in jezelf

  • Ga je grenzen aangeven op een gezonde manier

  • Ga je de inspiratie in jouw unieke kern vinden voor het binnenlaten van nieuwe verbindingen, vriendschappen en liefde 

  • Ga je leren omgaan met en anticiperen op situaties. emoties en personen die je lastig vindt

  • Leer je mensen kennen die met warmte, geduld, begrip en humor naar je luisteren en je supporten

IAM - dé roadmap voor jou

5 modules die je stap-voor-stap begeleiden naar voelbare resultaten!

Begin deze life changing journey met ons en met andere gelijkgestemden.


Ilka Maria

Ondernemer & Job Coach

Ik kreeg meer zelfwaardering

"Ik wilde leren hoe ik anders kan reageren in bepaalde situaties waar ik me niet veilig voel en deze leren herkennen. Wat ik kreeg is inzicht in eigen handelen. Het gevoel van acceptatie zoals ik ben. Tijdens het programma heb ik meer zelf inzicht en zelfwaardering gekregen. Bepaalde elementen uit het programma kan ik zelfs tijdens mijn werk beter herkennen en ook toepassen. Zoals bij mijn eigen kandidaten. 

Het programma heeft effect gehad op het doorbreken van bepaalde angsten. Ik kom nu meer op voor mijzelf met aandacht voor welke positie ik aanneem. Daarnaast probeer ik mijn emoties daaraan te koppelen" 

Module 1 - Circle of Excellence

Je leert te vertrouwen op jezelf. Dat je weet - wat er ook op je pad komt - je het aankan en keuzes durft te maken

Module 2 - De Ladder van Emoties

Waarmee je de waarde en het effect leert kennen van jouw intuïtie en focus en hoe je die kan gebruiken in je dagelijkse leven

Module 3 - Je bent er één uit duizenden

Alles wat je nodig hebt om de drie rollen (manager, firefighter, exile) die jouw delen kunnen aannemen te herkennen, erkennen en begrijpen

Module 4 - Het Domino Effect

Weet het verschil tussen jouw eigen delen en overgenomen delen uit je familielijn. Leer ze herkennen, loslaten en helen. 

Module 5 - The Power of You Unlocked

Weet o.b.v. jouw delen exact wat jij nodig hebt om je te onderscheiden, te vertrouwen op je eigen kunnen en overal te kunnen zijn wie je bent: een inspirerende rulebreaker met charisma en moed!

" Jullie programma heeft mij een safespace gegeven, meer zelfvertrouwen gegeven. En ik kan nu beter mijn grenzen aangeven. 

Op het moment dat ik word getriggerd kan ik rustig blijven en rationaliseren.

Ik kijk positiever naar mezelf en durf nu meer mijn eigen gevoelens te reflecteren en dieper naar mezelf te kijken. Alles is meteen toe te passen in mijn eigen leven en de verhalen die worden gedeeld zijn herkenbaar en ik zie dingen daardoor met een ander perspectief . Ook de deskundigheid en betrokkenheid van Lesley en Rachael is bijzonder." 

J.

Ik durf nu tegen mensen open te zijn over mijn situatie. Doordat ik meer bewustwording en zelfvertrouwen heb gekregen praat ik ook veel met mensen over het afgelopen half jaar, wat een rollercoaster is geweest. Ik heb hierdoor dus best een doorbraak gemaakt in mijn angsten. 

 

Thijn Zegers

IAM Roadmap:


 • 5 modules met ruim 7 uur aan videolessen met waardevolle content, uitleg van onze methodiek en effectieve oefeningen

 • Unieke audio’s ondersteund door een audio technologie die je makkelijker in contact brengt met je onderbewustzijn

 • Met technieken zoals o.a. hypnotherapie, regressietherapie en NLP

 • Zelfhulp tools om de oefeningen goed toe te kunnen passen

 • BONUS: toegang tot de app waarin je alle video’s, audio’s en oefeningen vindt

 • 12 maanden toegang tot de IAM roadmap - om een échte voelbare shift te maken en jouw resultaten te behalen

Dit alles voor slechts €199 (nog geen €1 per dag!)

Je kan wachten en niets doen. En stel je dan eens voor dat je je over 1 jaar nog steeds precies zo voelt als vandaag? Of sterker nog, over een half jaar?  Of zelfs volgende maand nog?


Wat we willen zeggen is: Kom in beweging met ons. Want wij weten dat dit kan en mogelijk is voor jou.


NU is de tijd om een verandering te maken. De tijd om het heft in eigen handen te nemen. De tijd om te staan voor wie je écht bent en wat je écht wilt bereiken. 


Zodra je op de knop klikt en betaalt, doe je mee en houden wij jouw plek voor je vast en kan je binnen 24 uur aan de slag. We hopen dat jij met ons meedoet. De verandering waarop je wachtte - die gelegenheid - is hier nu voor jou.


Weet dat deze aanbieding op 31 december a.s. sluit, dus wacht niet te lang met boeken.


Als de timer 00:00:00 aangeeft vervalt deze pagina en aanbieding. Dus maak er gebruik van voordat het niet meer kan.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
“Het programma heeft mij vele inzichten gegeven over dat het normaal is wat ik voel en heeft me door opdracht nieuwe bepaalde inzichten gegeven. Door die nieuwe inzichten relativeer ik meer en heb ik meer bewustwording.”
Ms. Nameless
Add Your Stars
“Het heeft voor meer opheldering gezorgd waardoor mijn doel specifieker is geworden. En ik heb al stappen gezet om mijn innerlijk kind te helen.”
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ik vond het heel fijn dat Lesley en Rachael echt een luisterend oor bieden en mij echt verder willen helpen met mijn ontwikkeling. Ik vond dit heel waardevol."
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ja, alles voor 199 euro

Want we stoppen voorgoed met IAM Roadmap. Dus maak gebruik van dit aanbod!

We stoppen ermee over 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Normale prijs: €1.199
Nu €199