IAM Queer

Hoe jij je zelfliefde en de controle terugpakt, zonder uren te verspillen aan affirmaties voor de spiegel of over-the-top daily routines

Deze toffe aanbieding verdwijnt over: 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Krijg de IAM Roadmap

Een duidelijk, stap-voor-stap plan. Duidelijkheid in de chaos van zelfontwikkeling, groei en zelfliefde. Van zoekend, verloren en “just OK” naar een frigging inspiratiebron in 12 maanden. Een échte en voelbare shift, resultaten.

Dit is alles wat je krijgt voor slechts €499

Mooi mens,

Yes, je krijgt echt een jaar lang toegang  tot de complete roadmap, alle videos en oefeningen, de group calls, replays én alle nieuwe content die we elke maand ontwikkelen voor slechts 499 euro. Met onze Master Membership content kun je dieper ingaan op veel concepten die gaan over patronen doorbreken, manifesteren, energie, bewustzijn en pijn uit het verleden.


Dit is een bewezen en unieke roadmap - ontwikkeld en getest door queer personen zoals jij -  die je gaat helpen met het helen van veel aspecten van jezelf en de deur écht openzet voor succes en plezier.


Zodra je betaalt, staat jouw plek vast en krijg je binnen 24 uur toegang tot onze online omgeving vol met gelijkgestemde queer personen. Alles binnen handbereik.

IAM Queer

Voor LHBTIQA+ personen - rockstars - die zichzelf een flinke boost willen geven. Die hun zelfbeeld recht gaan zetten en lekker buiten de lijntjes gaan kleuren, zonder schuldgevoel of schaamte

null

 Tweewekelijkse Group calls

voor jouw kickstartVoor jouw vragen, voor live sessies, voor alles wat te maken heeft met persoonlijke groei, de IAM Roadmap en jouw reis naar de mooiste jij.

 Online Programma Innerlijk Kompas

  t.w.v. 169.00 EUR.   

een jaar lang toegang tot dit programma om jouw doelen te bepalen o.b.v. jouw unieke kern, waarden en talenten

 Community van gelijkgestemde LHBTIQA+

die hetzelfde ervaren als jij. We helpen elkaar door te connecten, met accountability en jij kan andere queers helpen en inspireren door jouw journey, verhaal en successen te delen

Personal Change Lab App

op je telefoon waarmee je alle content, oefeningen, community altijd bij de hand hebt. Jouw community, coach en therapeut altijd in je broekzak of tassie!

IAM Master Membership

  t.w.v. 1.199.00 EUR.   

jij krijgt een jaar lang toegang tot onze maandelijkse coaching calls, de app, online programma’s en alle nieuwe content om je het hele jaar door bij te staan, te inspireren en motiveren om je inner rockstar te zijn.

Hiermee:


 • Vind je het gevoel van verbinding terug (“ik ben niet alleen”)
  • Ga je durven vertellen hoe je je voelt zonder bang te zijn voor conflict of afwijzing

  • Ga je jezelf veilig en stabiel voelen van binnen, in jezelf

  • Ga je grenzen aangeven op een gezonde manier

  • Ga je de inspiratie in jouw unieke kern vinden voor het binnenlaten van nieuwe verbindingen, vriendschappen en liefde 

  • Ga je leren omgaan met en anticiperen op situaties. emoties en personen die je lastig vindt

  • Leer je mensen kennen die met warmte, geduld, begrip en humor naar je luisteren en je supporten

IAM - dé roadmap voor jou

5 modules die je stap-voor-stap begeleiden naar voelbare resultaten!

Begin deze life changing journey met ons en met andere gelijkgestemde queers.

Wij (Rachael, verander manager en queer vrouw, en Lesley, erkend therapeut en queer vrouw) weten als geen ander dat je

"queerness" niet de oorzaak is van al de dingen waar je tegenaan loopt, maar wel effect heeft op vele elementen in je leven.


Zo hebben we het programma en de roadmap ook ontworpen en gaan we iets dieper en verder dan de (over het algemeen) heteronormatieve aanpakken.


Met in gedachten die mooie, sterke queer personen vol potentie die wel queer zijn, maar zichzelf niet alleen daardoor laten definiëren.

Want je bent veel meer dan dat.


 Dus....join us.

Ilka Maria

Ondernemer & Job Coach

Ik kreeg meer zelfwaardering

"Ik wilde leren hoe ik anders kan reageren in bepaalde situaties waar ik me niet veilig voel en deze leren herkennen. Wat ik kreeg is inzicht in eigen handelen. Het gevoel van acceptatie zoals ik ben. Tijdens het programma heb ik meer zelf inzicht en zelfwaardering gekregen. Bepaalde elementen uit het programma kan ik zelfs tijdens mijn werk beter herkennen en ook toepassen. Zoals bij mijn eigen kandidaten. 

Het programma heeft effect gehad op het doorbreken van bepaalde angsten. Ik kom nu meer op voor mijzelf met aandacht voor welke positie ik aanneem. Daarnaast probeer ik mijn emoties daaraan te koppelen" 

Module 1 - Circle of Excellence

Je leert te vertrouwen op jezelf. Dat je weet - wat er ook op je pad komt - je het aankan en keuzes durft te maken

Module 2 - De Ladder van Emoties

Waarmee je de waarde en het effect leert kennen van jouw intuïtie en focus en hoe je die kan gebruiken in je dagelijkse leven

Module 3 - Je bent er één uit duizenden

Alles wat je nodig hebt om de drie rollen (manager, firefighter, exile) die jouw delen kunnen aannemen te herkennen, erkennen en begrijpen

Module 4 - Het Domino Effect

Weet het verschil tussen jouw eigen delen en overgenomen delen uit je familielijn. Leer ze herkennen, loslaten en helen. 

Module 5 - The Power of You Unlocked

Weet o.b.v. jouw delen exact wat jij nodig hebt om je te onderscheiden, te vertrouwen op je eigen kunnen en overal te kunnen zijn wie je bent: een inspirerende rulebreaker met charisma en moed!

" Jullie programma heeft mij een safespace gegeven, meer zelfvertrouwen gegeven. En ik kan nu beter mijn grenzen aangeven. 

Op het moment dat ik word getriggerd kan ik rustig blijven en rationaliseren.

Ik kijk positiever naar mezelf en durf nu meer mijn eigen gevoelens te reflecteren en dieper naar mezelf te kijken. Alles is meteen toe te passen in mijn eigen leven en de verhalen die worden gedeeld zijn herkenbaar en ik zie dingen daardoor met een ander perspectief . Ook de deskundigheid en betrokkenheid van Lesley en Rachael is bijzonder." 

J.

Ik durf nu tegen mensen open te zijn over mijn situatie. Doordat ik meer bewustwording en zelfvertrouwen heb gekregen praat ik ook veel met mensen over het afgelopen half jaar, wat een rollercoaster is geweest. Ik heb hierdoor dus best een doorbraak gemaakt in mijn angsten. 

 

Thijn Zegers

IAM Roadmap:


 • 5 modules met ruim 7 uur aan videolessen met waardevolle content, uitleg van onze methodiek en effectieve oefeningen

 • Unieke audio’s ondersteund door een audio technologie die je makkelijker in contact brengt met je onderbewustzijn

 • Met technieken zoals o.a. hypnotherapie, regressietherapie en NLP

 • Zelfhulp tools om de oefeningen goed toe te kunnen passen

 • BONUS: toegang tot de app waarin je alle video’s, audio’s en oefeningen vindt

 • 12 maanden toegang tot de IAM roadmap - om een échte voelbare shift te maken en jouw resultaten te behalen

Dit alles voor slechts €499 (nog geen 2 euro per dag!!)

Je kan wachten en niets doen. En stel je dan eens voor dat je je over 1 jaar nog steeds precies zo voelt als vandaag? Of sterker nog, over een half jaar?  Of zelfs volgende maand nog?


Wat we willen zeggen is: Kom in beweging met ons. Want wij weten dat dit kan en mogelijk is voor jou.


NU is de tijd om een verandering te maken. De tijd om het heft in eigen handen te nemen. De tijd om te staan voor wie je écht bent en wat je écht wilt bereiken. 


Zodra je op de knop klikt en betaalt, doe je mee en houden wij jouw plek voor je vast en kan je binnen 24 uur aan de slag. We hopen dat jij met ons meedoet. De verandering waarop je wachtte - die gelegenheid - is hier nu voor jou.


Weet dat deze aanbieding wel tijdelijk is, dus wacht niet te lang.


Als de timer 00:00:00 aangeeft vervalt deze pagina en aanbieding. Dus maak er gebruik van voordat het niet meer kan.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
“Het programma heeft mij vele inzichten gegeven over dat het normaal is wat ik voel en heeft me door opdracht nieuwe bepaalde inzichten gegeven. Door die nieuwe inzichten relativeer ik meer en heb ik meer bewustwording.”
Ms. Nameless
Add Your Stars
“Het heeft voor meer opheldering gezorgd waardoor mijn doel specifieker is geworden. En ik heb al stappen gezet om mijn innerlijk kind te helen.”
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ik vond het heel fijn dat Lesley en Rachael echt een luisterend oor bieden en mij echt verder willen helpen met mijn ontwikkeling. Ik vond dit heel waardevol."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Deze toffe aanbieding verdwijnt over: 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ja, alles voor 499 euro

Maar... Deze aanbieding is afgelopen wanneer de timer op nul staat.

Dus maak nu gebruik van de aanbieding!

Deze toffe aanbieding verdwijnt over: 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Normale prijs: €1.067
Vandaag slechts €499 (bespaar ruim €700!)

Claim nu je plek voor de challenge, het IAM Master Membership en alle extra's!