Date Met JezelfDate Met Jezelf Experience

 • Maak je comfortzone nog comfortabeler en pak deze kans om jezelf écht te leren kennen samen met andere avonturiers die met zichzelf op date gaan

 • Meld je aan voor deze date met jezelf, waarbij je op een leuke en luchtige manier kennismaakt met nieuwe kanten van jezelf. Ontdek nieuwe facetten van je persoonlijkheid en leer meer over jezelf dan je ooit voor mogelijk hield

 • Het thema van deze speeddate is persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is belangrijk om te blijven werken aan jezelf en te ontdekken wie je werkelijk bent. Want wanneer je jezelf goed kent, kun je ook beter verbinding maken met anderen en relaties opbouwen die bij je passen

 • Dus haal die spiegel van de muur en neem de tijd om jezelf beter te leren kennen. Wie weet ontdek je wel eigenschappen van jezelf die je nog niet eerder had opgemerkt

 • Geef jezelf die kans en meld je aan voor deze speeddate met de meest fascinerende persoon die je ooit zult ontmoeten: Jezelf.

Waarom daten met jezelf

 • Leer jezelf beter begrijpen: Door deel te nemen aan deze speeddate krijg je meer inzicht in de verschillende kanten van jezelf en hoe ze op elkaar inwerken. Dit leidt tot een dieper begrip van jezelf en je eigen gedrag.  Hierdoor creëer je een positieve sfeer wat leidt tot meer harmonie en voldoening in jouw dagelijks leven.

 • Versterking van jouw persoonlijke relaties: om betere relaties te ontwikkelen in je persoonlijke en professionele leven is zelfbewustzijn een belangrijk punt en dit ontdek je tijdens deze speeddate. Weet jij b.v. hoe anderen jouw zien?

 • Vermindering van stress: door je te helpen om je emoties en gedachten te reguleren kan je makkelijker ontspannen, ondanks jouw dagelijkse uitdagingen

 • Ontdekking van onbewuste gewoontes: de date met jezelf helpt om onbewuste overtuigingen, gewoontes en patronen te identificeren die je belemmeren in je persoonlijke ontwikkeling. Door deze te begrijpen en aan te pakken, kun je groeien.

 • Versterking van jouw kracht: de date richt zich op het versterken van jouw innerlijke kracht en zelfhulpbronnen wat bijdraagt aan een vergroot charisma en zelfvertrouwen.

 • Nieuwe mensen ontmoeten: Door deel te nemen aan de date samen met 19 anderen kom je in een veilige omgeving waarin je jezelf kunt openstellen en gelijkgestemden ontmoet met wie je na de speedate met jezelf lekker kunt nakletsen onder het genot van een hapje en een drankje en een mooi uitzicht over de skyline van Rotterdam.  

Dit is voor jou als..

je op date wilt met de aantrekkelijkste versie van jezelf

25+ bent 

jij een unieke experience wilt beleven die jouw charisma unlockt

Geef je op voor dé date met jezelf

€ 25,-

Date Met Jezelf

Wil je meer tijd en aandacht besteden aan je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan is een date met jezelf misschien wel de perfecte manier om dit te doen!


Tijdens deze bijzondere ervaring kun je jezelf onderdompelen in deze toffe experience voor zelfreflectie op één van de mooiste locaties van Rotterdam.


Maar wees er snel bij, want onze volgende datenight met jezelf is al bijna uitverkocht! Mis deze kans niet om tijd te investeren in jezelf en jezelf beter te leren kennen.


Voel je geïnspireerd en gemotiveerd om de beste versie van jezelf te worden en koop vandaag nog je kaartje !

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Dit is zo tof, je komt zoveel meer over jezelf te weten!"
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Dit helpt mij enorm om meer grip en inzicht te krijgen op mijn gedrag en hoe ik reageer."
\
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Het heeft mij meer zelfvertouwen gegeven en ik kijk nu positiever naar mezelf. Hierdoor durf ik nu meer mijn gevoelens te reflecteren."
Ms. Nameless
Add Your Stars

Veelgestelde vragen

Is er een dresscode?

Draag vooral waar jij je prettig en comfortabel in voelt als je op date gaat. 

Is het voor iedereen?

Het is voor alle fantastische Queers met een groeimindset. 

Ik ben verlegen, werkt dit dan ook nog voor mij?

Natuurlijk werkt dit ook voor jou. Tijdens de date is er juist de mogelijkheid om jouw spontane kanten te ontdekken en te exploreren. En trouwens, je bent toch niet verlegen voor jezelf? ;)

Ik heb nog nooit gedate, is dit een goed idee?

Ja, dit is een mooie eerste stap naar de datingwereld. Door jezelf te leren kennen, kan je beter inschatten waar je wel en niet naar op zoek bent in een ander.

Past mijn persoonlijkheidstype bij dit event?

Ongeacht welk persoonlijkheidstype je hebt, kan een date met jezelf nuttig zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De date richt zich op het begrijpen en beheren van verschillende kanten van jezelf, zodat je jezelf beter kunt begrijpen en emotioneel kunt genezen.

Of je nu introvert, extravert, rationeel, emotioneel, impulsief of doordacht bent, de date kan je helpen om de verschillende delen van jezelf te verkennen en te begrijpen. Dit helpt je bij het nemen van beslissingen en het omgaan met uitdagingen.

Dus ongeacht je persoonlijkheidstype, kun je nog steeds profiteren van een date met jezelf om meer te weten te komen over jezelf .

Kan ik ook op date met mezelf als ik een relatie heb?

Ja, je kunt op date gaan met jezelf, zelfs als je een relatie hebt! Het kan je helpen jezelf beter te leren kennen en leiden tot een gezondere relatie. 

Je kan zelfs je partner meenemen - een mooie kans om samen jullie relatie te versterken!

Lesley & Rachael

van 

Personal Change Lab

Your hosts

Als erkend therapeut en change manager bij diverse multinationals hebben Lesley en Rachael hun expertises gecombineerd in het bedrijf Personal Change Lab.


ZIj willen mensen inspireren en motiveren door vanuit verschillende perspectieven naar zichzelf - en anderen - te kijken. Om meer vertrouwen te krijgen in eigen kunnen en om zich te laten zien als een inspirerend persoon met charisma en moed.


Personal Change Lab is gespecialiseerd in het geven van workshops, trainingen en sessies gericht op persoonlijke transformatie,  empowerment en Inclusie & Diversiteit.


Met hun zelfontwikkelde IAM Roadmap zorgen ze ervoor dat men meer vanuit zichzelf leeft in plaats van in reactie op anderen.

€ 25,-

Date Met Jezelf

Wil je meer tijd en aandacht besteden aan je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan is een date met jezelf misschien wel de perfecte manier om dit te doen!


Tijdens deze bijzondere ervaring kun je jezelf onderdompelen in deze toffe experience voor zelfreflectie op één van de mooiste locaties van Rotterdam.


Voel je geïnspireerd en gemotiveerd om jezelf nog beter te leren kennen op een leuke en speelse manier en koop vandaag nog je kaartje!