Cycle Breakers

In vier maanden doorbreek je ongezonde familiepatronen en dynamieken die van generatie op generatie zijn doorgegeven, om in lijn te komen met jouw diepste waarden en aspiraties

Is this you?

Je bent al flink op pad gegaan: coachingstrajecten, zelfhulpboeken, meditaties en misschien zelfs retraites op Ibiza. Je zet echt alles op alles om persoonlijk te groeien, met als doel dat broodnodige zelfvertrouwen een flinke boost te geven, zodat je de weg naar vrijheid en voldoening kunt inslaan.


Maar eerlijk gezegd, lijkt het soms alsof je op een tredmolen staat. Je blijft maar tegen diezelfde muur aanlopen, en het voelt alsof je geen steek verder komt.


Je barst van de goede en creatieve ideeën, maar je durft er maar niet volledig voor te staan. Veel te bang wat anderen ervan vinden. Je houdt dus je mond maar dicht en voelt je van binnen stiekem dom en onbelangrijk


Je droomt van dagen waarop je vol zelfvertrouwen vooruit kunt sprinten, maar die handleiding lijkt te ontbreken. Onzekerheid wiebelt van binnen, en je vraagt je af of dit gevoel altijd al bij je hoorde.


Je hebt al zoveel gedaan en losgelaten en dacht dat je er al was, maar dat voelt tóch niet zo.

Je voelt je "lost", moe en klein - en daar ben je klaar mee

Hoe zou het zijn als je het gevoel hebt dat je moeiteloos de juiste richting kunt kiezen

Je persoonlijke groei is effectief en onstuitbaar, en je bent een bron van inspiratie voor anderen om je heen.


Stel je voor dat je het gevoel van vastzitten en eindeloos ronddraaien op die tredmolen zou kunnen transformeren in een onstuitbare kracht om vooruit te komen. In plaats van tegen diezelfde muur aan te botsen, zie je jezelf vooruitstormen, obstakels verpletteren en hindernissen overwinnen.

Het brengt een gevoel van moed en vastberadenheid met zich mee alsof je een machtige stroomversnelling bent die de weg vrijmaakt voor je doelen en dromen. Je voelt de opwinding en vreugde van vooruitgang, en het geeft je het vertrouwen dat je alles kunt bereiken wat je voor ogen hebt.


Dat je een bron van briljante, creatieve ideeën bent. Deze schitteren door je geest, klaar om de wereld te verlichten.  Stel je voor hoe het zou zijn om je ware zelf te laten stralen, je ideeën met zelfvertrouwen en overtuiging te presenteren, en anderen te inspireren met je creativiteit.

Dat je je beseft dat je, met al je prachtige ideeën, de wereld echt kunt veranderen. Dat je jezelf durft te zijn, je creativiteit omarmt en de wereld laat zien wat voor een krachtige en inspirerende persoon jij bent.


Dat je niet langer gebukt gaat onder de last van onzekerheid, maar in plaats daarvan wordt geïnspireerd door een innerlijke kracht die je zelfvertrouwen voedt. Je ziet jezelf vol zelfvertrouwen vooruit sprinten, en dat gevoel van kracht en overtuiging is overweldigend.

Het is alsof je een handleiding hebt gevonden, een kompas dat je de weg wijst naar dat zelfverzekerde pad waar je altijd van hebt gedroomd. En je weet dat je de krachten uit je familielijn eindelijk durft in te zetten op weg naar je doelen. De twijfels en onzekerheden van het verleden vervagen, en je realiseert je dat dit gevoel van zelfvertrouwen altijd al binnenin je heeft gezeten, wachtend om te worden bevrijd.


Je bent simpelweg in harmonie met jezelf en je familielijn en weet precies welke weg je moet bewandelen om te bereiken wat je wilt. 

Dat is mogelijk met:

Cycle Breakers

Het coachingsprogramma waarin je in slechts 4 maanden gaat ontdekken wat je tegenhoudt op een diep onbewust niveau, wat je ware talenten zijn en hoe je ze in actie kunt zetten.


Ontdek de blauwdruk en de thema's van jouw leven en leer signalen van jouw purpose herkennen en volgen.


Het is tijd om gedag te zeggen tegen oude gewoonten en "say hello to purpose and empowerment!"

Dit krijg je en kan je verwachten:

 • 4 geweldige live sessies, één op één met Lesley. Deze sessies vormen de perfecte aanvulling op onze online modules, waardoor je moeiteloos kunt doorgaan met je persoonlijke ontwikkeling en verdieping. Tijdens deze exclusieve live sessies krijg je alle ruimte om je brandende vragen te stellen en te ontdekken welke lasten je al die tijd met je hebt meegedragen, welke je nu echt wilt loslaten, en welke simpelweg niet bij jou horen. Ontdek de geheimen van je persoonlijke blauwdruk en begrijp waarom uitdagingen herhaaldelijk op je pad komen, en hoe je jouw levens thema's kunt omzetten in waardevolle groeikansen, zodat je niet alleen obstakels overwint, maar er juist super veel uit haalt! Deze live sessies zijn altijd een ongelooflijk waardevolle en inzichtelijke ervaring, waarbij je direct een enorme shift voelt plaatsvinden. 


 • Het online Cycle Breakers programma met vier modules vol met boeiende video's en verhelderende audio's. Elke module biedt een schat aan inzichten, verpakt in video's die je kunt beluisteren. Hierin ontdek je waarom je soms vastloopt in het dagelijks leven en hoe deze uitdagingen diep geworteld kunnen zijn in je verleden, vaak veel verder terug dan je ooit had gedacht. We hebben het hier over invloeden van je ouders, grootouders, en zelfs overgrootouders, die een rol kunnen spelen in de thema's die jouw leven beïnvloeden.


 • Onze audio's bevatten visualisatieoefeningen en praktische opdrachten die je op een prachtige en ondersteunende manier helpen om een dieper inzicht te krijgen in jouw eigen rol in dit verhaal. Leer hoe je kunt onderscheiden wat echt van jou is en wat niet, en ontdek hoe je deze inzichten kunt gebruiken om oude patronen te doorbreken en je eigen leven te leiden, precies zoals jij dat wilt. Het is tijd om die cirkel te doorbreken en jouw leven te gaan leiden, zoals het altijd al bedoeld was!


 • Download de Personal Change Lab app! Met deze app krijg je niet alleen toegang tot het krachtige Cycle Breakers programma, maar ontvang je ook een geweldig bonusprogramma genaamd Innerlijk Kompas. Stel je voor dat je een kompas hebt dat je de weg wijst naar waar je wilt zijn in het leven. Innerlijk Kompas helpt je precies dat te ontdekken. Het onthult de overtuigingen die je onbewust hebt aangenomen en laat je je  persoonlijke waarden ontdekken. Hierdoor zul je merken dat je steeds meer in tune raakt met jezelf en ontdekt wat er écht belangrijk voor je is.


 • Maar dat is nog niet alles! Onze app zit boordevol leuke en inspirerende gratis mini-programma's die direct beschikbaar zijn zodra je hem op je mobiel downloadt. Geen wachttijd, geen excuses, je kunt meteen beginnen aan de reis naar jouw dromen en doelen.

When you pause, and truly listen to your heart,

you can hear the echo of your bloodline saying: "it didn't start with you.

Inhoud programma 

Module en sessie 1

Duik in de mysterieuze blauwdruk van jouw leven en ontdek waarom die steeds terugkerende uitdagingen er zijn. Leer hoe je jouw eigen verhaal herschrijft, zodat het niet langer een belemmering vormt, maar een spannend avontuur vol groeikansen wordt! 💪

Module en sessie 2

Ontdek hoe je overgeërfde patronen van je familielijn hebt meegenomen en je daardoor gevormd voelt. Maar nu, met wat slimme inzichten en een flinke dosis vastberadenheid, je die oude gewoonten leert te doorbreken, boordevol goede vibes en groei! 🌟

Module en sessie 3

Diepgewortelde overtuigingen sluipen soms ongemerkt onze relaties binnen, zowel met onszelf als anderen. Die gevoelens van niet aan verwachtingen voldoen, jezelf niet goed genoeg vinden - ze kunnen ons zelfvertrouwen doen wankelen. Leer wat niet bij jou hoort en wat je met volle overtuiging kunt loslaten. Zo leg je een nieuwe basis voor jouw groei. 🌱✨

Module en sessie 4

Hier ga je de sleutel vinden tot jouw gloednieuwe aanpak voor het leven, en ontdek je hoe je die soepel kunt toepassen in je dagelijkse bezigheden. Het is een krachtige afsluiting, waardoor je vol vertrouwen en met hernieuwde energie de dingen kunt doen die je echt wilt en bij jou passen.❤️

Don't forget:

Jij bent de Next-Level Cycle Breaker!

Aan het einde van dit traject stap jij vol zelfvertrouwen naar huis met:

 • Een knalhelder beeld van jouw talenten en hoe je ze volop kunt benutten.
 • Je hebt jouw levensverhaal een stevige make-over gegeven, zodat het je niet langer remt, maar je opstuwt naar spannende groeikansen.
 • De vaardigheden en inzichten om overgeërfde familiestroombanen te doorbreken en positieve energie en groei te omarmen.
 • Een glashelder plan ligt klaar om jouw dromen en doelen te verwezenlijken. No more fuzziness!
 • Het ultieme gevoel van empowerment om vol vertrouwen de volgende fase van je leven in te stappen. 


Check wat andere Power vrouwen zeggen over hoe we samenwerken, doelen knallen, en helemaal in de flow zitten! 🚀💃

"Het heeft mij inzicht gegeven in mijn persoonlijk leven. Hoe om te gaan met negatieve emoties van mezelf maar ook van anderen. Ik heb handige en krachtige tools meegekregen die ik kan toepassen in het dagelijks leven. 

Lesley en Rachael nemen ook de tijd om je persoonlijk goed te begeleiden. Ze hebben iets moois neergezet! Ik vind zeker dat dit programma meer waard is dan dat zij ervoor vragen, in verhouding tot wat je ervoor terug krijgt! 

Ik ben dankbaar dat ik hier aan deel mocht nemen."

Davi

42 jaar

"De voor mij al wel bekende problemen en patronen, heb ik geleerd om vanuit een andere nieuwe invalshoek te bekijken. Veel meer vanuit gevoel en terug naar de basis; vroeger en opvoeding. De oefeningen hebben me geleerd om met mijn gevoel in contact te komen, en te beseffen wat van mij is en wat niet. Ook heb ik meer inzicht in patronen die ik onbedoeld vanuit mijn ouders herhaal. 

Hierdoor heb ik meer begrip gekregen voor mezelf, maar ook mijn omgeving.

De persoonlijke en open houding van Lesley & Rachael geeft een ontspannen sfeer."

Steef

32 jaar

"Ik wilde leren hoe ik anders kan reageren in bepaalde situaties waar ik me niet veilig voel en deze leren herkennen. Wat ik kreeg is inzicht in eigen handelen. Het gevoel van acceptatie zoals ik ben. Tijdens het programma heb ik meer zelf inzicht en zelfwaardering gekregen. Bepaalde elementen uit het programma kan ik zelfs tijdens mijn werk beter herkennen en ook toepassen. Zoals bij mijn eigen kandidaten. 

Het programma heeft effect gehad op het doorbreken van bepaalde angsten. Ik kom nu meer op voor mijzelf met aandacht voor welke positie ik aanneem. Daarnaast probeer ik mijn emoties daaraan te koppelen."

Ilka Maria

jobcoach en eigenaar van Iam4coaching

Totale waarde: 2499,-EUR
Nu voor slechts: €1.499,-

Dit is alles wat je krijgt:

 • 4 live sessies met Lesley (reken op een flinke dosis waarde waarmee je direct aan de slag kunt gaan)  
 • Het online 'Cycle Breakers' programma, met 1 jaar toegang  
 • Een online kick-off sessie met Rachael om vol energie aan de slag te gaan met Cycle Breakers
 • BONUS #1: Het online programma Innerlijk Kompas, met 1 jaar toegang 
 • BONUS #2: Personal Change Lab App - alle online programma's beschikbaar op je mobiel

"Knal vandaag je doelen en dromen binnen met je eerste stap in de flow van groei!"

Veel gestelde vragen

Kan ik de live sessie alleen live bijwonen?

Je kunt de live sessies ook online boeken via Zoom. De waarde tijdens deze sessies is hetzelfde als wanneer je deze live bijwoont. Het is echter jouw eigen voorkeur wat je fijner vindt.

Wanneer moet ik deze sessies inplannen?

De sessies stem je samen af met Lesley. Je kunt ze alle vier direct plannen of telkens na je sessie. Het is raadzaam om er niet langer dan 4 weken tussen te houden, zodat je goed in de flow blijft. De sessies moeten wel binnen 1 jaar geboekt zijn, anders vervallen ze.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het online programma?

De video's en audio's zijn nooit langer dan 45 minuten. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je welke video en audio bekijkt en uitvoert. Het is echter raadzaam om per module de juiste sessie eraan te koppelen, zodat je ook goed kunt doorpakken. Uiteraard staat het je vrij om alle modules achter elkaar te doen, maar voor het beste effect doe je dit dus per sessie. Een module zou je kunnen verspreiden over 2 à 3 weken.

Wat moet ik doen als ik ziek ben of er iets tussenkomt?

Zorg ervoor dat je 24 uur van tevoren je sessie afmeldt als er iets tussenkomt. Dit kan per e-mail of telefonisch. Er kan dan direct een nieuwe datum worden ingepland.

Hoelang heb ik om de modules te bekijken?

Je hebt 1 jaar toegang tot het online programma en de modules. Je kunt deze dus op elk moment nog bekijken nadat je klaar bent met het traject, om zo altijd bij te blijven.

Hoe kan ik mij alvast voorbereiden?

Je kunt de app downloaden van Personal Change Lab, waarin al enkele mini-programma's staan die je kunnen helpen om alvast een stapje te zetten naar jouw dromen en doelen.

Hoeveel persoonlijke begeleiding zit er in dit programma?

Je hebt 4 live sessies waarin je gebruik kunt maken om al je vragen te stellen. Deze sessies bieden persoonlijke begeleiding om je te helpen bij je traject.